Συναγερμό προκάλεσε νέα φάρσα για βόμβα στον Πειραιά -Αναστάτωση και στους πρόσφυγες - iefimerida.gr

Συναγερμό προκάλεσε νέα φάρσα για βόμβα στον Πειραιά -Αναστάτωση και στους πρόσφυγες

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη τηλεφώνημα- φάρσα, για βόμβα, προκάλεσε συναγερμό στο λιμάνι του Πειραιά.

Λίγο μετά από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στην πύλη Ε-1 του λιμανιού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα αλλά και να αναστατωθούν οι μετανάστες και πρόσφυγες.

Πυροτεχνουργοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ερεύνησαν όλο τον χώρο, αλλά και τον επιβατικό σταθμό, χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Αυτή ήταν η τρίτη φάρσα για τοποθέτηση βόμβας που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά. Οι προηγούμενες είχαν γίνει για επιβατικό πλοίο που βρίσκονταν στο λιμάνι, συγκεκριμένα στην πύλη Ε-2.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η απόπειρα εκκένωσης του λιμανιού. Με τη συνδρομή μεταφραστών, γίνεται προσπάθεια να πειστούν πρόσφυγες και μετανάστες ότι θα είναι καλύτερα για εκείνους να μεταφερθούν σε άλλους χώρους.

Χθες, 350 άτομα μεταφέρθηκαν, ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνει το ίδιο με άλλους 450.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πειραιάς φάρσα βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ