Κατόπιν εορτής ενισχύονται τα μέτρα στο Hot Spot της Χίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατόπιν εορτής ενισχύονται τα μέτρα στο Hot Spot της Χίου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η αστυνομική διεύθυνση της Χίου προκειμένου να αποτρέψει και άλλα περιστατικά σαν αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο hot spot της ΒΙΑΛ όταν πρόσφυγες έκοψαν τα συρματοπλέγματα και «απέδρασαν» κατευθυνόμενοι προς το λιμάνι του νησιού.

Ήδη, εκτελούνται εργασίες για την επισκευή των συρματοπλεγμάτων ενώ η αστυνομία έχει τοποθετήσει αστυνομικούς οι οποίοι εκτελούν περιπολία στην περίφραξη, για την αποτροπή νέας εξόδου.

Κατόπιν εορτής ενισχύονται τα μέτρα στο Hot Spot της Χίου [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στο νησί έχουν φτάσει δυο διμοιρίες των ΜΑΤ για την ενίσχυση της τοπικής αστυνομικής δύναμης οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν τόσο στην περιοχή της ΒΙΑΛ, όσο και σε άλλα σημεία, αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Κατόπιν εορτής ενισχύονται τα μέτρα στο Hot Spot της Χίου [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, την μεσημβρινή έξοδο ακολούθησαν κι άλλες μικρότερης κλίμακας, με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως σαφής ο αριθμός όσων έχουν απομείνει μέσα στο hot spot του νησιού.

Κατόπιν εορτής ενισχύονται τα μέτρα στο Hot Spot της Χίου [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίος πρόσφυγες hot spot
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ