Παναθηναϊκός: Ανεπάρκεια του υφυπουργού Αθλητισμού - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ανεπάρκεια του υφυπουργού Αθλητισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Την ανεπάρκειά του επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής», όπως σχολίαζαν «κύκλοι» του Παναθηναϊκού, σε απάντηση της... απάντησης ανθρώπων του υπουργείου.

Δεν άφησαν ασχολίαστη τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι «πράσινοι».

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το Υπουργείο Αθλητισμού το διαφαινόμενο Grexit δεν είναι κάτι άλλο από τους διοικούντες της ΕΠΟ με τις κακουργηματικές πράξεις, οι οποίοι να αφήσουν τις καρέκλες τους, αλλά και η στάση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος με την στάση του τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία του Σταύρου Κοντονή για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες - επενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μία προσπάθεια να βρεθεί μία συναινετική λύση.

Μάλιστα, όπως οι ίδιες πηγές αφήνουν να εννοηθεί, αν αυτή η συνάντηση των τεσσάρων είχε πραγματοποιηθεί και μπορούσε να βρεθεί μία καταρχήν συμφωνία για τα βασικά θέματα που καίνε το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε ενδεχομένως να υπήρχε και μία πιθανότητα να αρχίσει ξανά το κύπελλο Ελλάδας, έστω και με την διεξαγωγή των αγώνων του κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, «κύκλοι» του Παναθηναϊκού έλεγαν σχετικά με τη θέση Κοντονή ότι για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια του γύρω από τα κρίσιμα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και επαναλαμβάνει την ψευδή και άστοχη επιχειρηματολογία του Ολυμπιακού και του προνομιακού συνομιλητή του, Μαρινάκη, για το φιάσκο της ματαιωθείσας συνάντησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Κοντονής grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ