«Ψυχρός, άκαμπτος, χωρίς συναισθήματα» -Τι λέει για τον Αλέν Ζιπέ η οικογένειά του [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ψυχρός, άκαμπτος, χωρίς συναισθήματα» -Τι λέει για τον Αλέν Ζιπέ η οικογένειά του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια πρώην στοχεύει εναντίον ενός πολιτικού της Γαλλίας. Το έκανε η Βαλερί Τριερβελέρ εναντίον του Ολάντ, μόλις την εγκατέλειψε, το έκανε η πρώην σύζυγος του υπουργού Ζερόμ Καουζάκ. Τώρα είναι η σειρά της πρώην συζύγου του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Αλέν Ζιπέ να ρυθμίσει τους λογαριασμούς της μαζί του, δημόσια.

Χωρισμένη από τον Αλέν Ζιπέ, πρώην πρωθυπουργό, πρώην υπουργό και νυν δήμαρχο της πόλης Μπορντό και διεκδικητή της ηγεσίας του συντηρητικού κόμματος της Γαλλίας, η Κριστίν Λεμπλόν μιλάει στη δημοσιογράφο Γκαέλ Τσακάλωφ για τη ζωή της με τον πολιτικό άνδρα.

Ο Αλέν Ζιπέ:

«Ψυχρός, άκαμπτος, χωρίς συναισθήματα» -Τι λέει για τον Αλέν Ζιπέ η οικογένειά του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το βιβλίο της Τσακάλωφ λέγεται «18 μήνες έγκλειστη με τον Αλέν Ζιπέ» και είναι ένα βιβλίο-έρευνα για τον πολιτικό άνδρα και την ζωή του. Η δημοσιογράφος έδωσε το λόγο και στην πρώην του Ζιπέ, με την οποία έχουν δύο παιδιά.
Η Κριστίν Λεμπλόν μίλησε πολύ για τον άνδρα που παντρεύτηκε στις 30 Ιουνίου 1965. Δηλώνει ότι είχαν μια έντονη συναισθηματική σχέση αλλά περιγράφει ότι ο Ζιπέ έχει μια πολύπλοκη σχέση με την αγάπη:
«Η σχέση του Αλέν με τον έρωτα είναι πολύπλοκη, ξεκινήσαμε με μια έντονη σχέση αλλά όταν ζήσαμε μαζί ανακάλυψα ότι δεν ξέρει να αγαπάει» δηλώνει, στα πρώτα αποσπάσματα του βιβλίου που κυκλοφόρησαν στον τύπο.

«Δίνει τόσα πολλά στο επίπεδο της ευφυίας που του μένουν ελάχιστα για να δώσει αλλού» είναι μια από τις φράσεις της Λεμπλόν στο βιβλίο.

Η Κριστίν Λεμπλόν, η πρώην σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας:

«Ψυχρός, άκαμπτος, χωρίς συναισθήματα» -Τι λέει για τον Αλέν Ζιπέ η οικογένειά του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η δημοσιογράφος έκανε και τα δύο παιδιά του Αλέν Ζιπέ να μιλήσουν για τον πατέρα τους, την Μαριόν (43 ετών) και τον Λορέν (49 ετών). Τα λόγια της Μαριόν είναι βαριά, σαν τσεκούρι.

«Δεν μιλάμε ποτέ για αγάπη και για συναισθήματα…» εξήγησε η κόρη του Ζιπέ. «Εχω την αίσθηση ότι δεν πήρα ποτέ αγάπη από αυτόν, όσο ήμουν παιδί. Είχα την εντύπωση ότι είχα έναν πατέρα πολύ ψυχρό, πολύ απόντα, υπερβολικά άκαμπτο. Δεν ενδιαφερόταν για τα παιδιά του, ακόμη και σήμερα δεν ξέρω ή μάλλον ξέρω ότι δεν με αγάπησε ποτέ» λέει η Μαριόν Ζιπέ.

Η κόρη του Ζιπέ με τον μπαμπά της:

«Ψυχρός, άκαμπτος, χωρίς συναισθήματα» -Τι λέει για τον Αλέν Ζιπέ η οικογένειά του [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Για τον γιό του Λορέν, ο Αλέν Ζιπέ «είναι ένας μοναχικός άνθρωπος. Οι φίλοι δεν είναι κάτι σημαντικό γι’αυτόν. Του παρουσίασα κάποιους από τους φίλους μου αλλά δεν τους θυμάται, εδώ δεν θυμάται καν τους δικούς του φίλους».

O Λορέν Ζιπέ είναι πρώην μηχανικός και νυν παραγωγός 3D animation:

«Ψυχρός, άκαμπτος, χωρίς συναισθήματα» -Τι λέει για τον Αλέν Ζιπέ η οικογένειά του [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Ιζαμπέλ Λεγκράν-Μποντέν, η νέα σύζυγος του Αλέν Ζιπέ, από το 1993, είναι πιο θετική και αποκαλεί τον πατέρα της κόρης της Κλάρα, η οποία γεννήθηκε το 1995 «εύφλεκτο υλικό».

«Ψυχρός, άκαμπτος, χωρίς συναισθήματα» -Τι λέει για τον Αλέν Ζιπέ η οικογένειά του [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Δίνει την εντύπωση ότι είναι αλλαζών ή απόμακρος, αλλά αυτή η επιφανειακή ψυχρότητα είναι κάτι που βλέπουν οι άλλοι. Εξηγείται από το γεγονός ότι ο Αλέν είναι ένα άτομο που εντυπωσιάζει, που σου προκαλεί συστολή», δηλώνει στην συγγραφέα του βιβλίου.
Και ο ίδιος τι δηλώνει στην συγγραφέα Γκαέλ Τσακάλωφ; «Μόνο ένα πράγμα φοβάμαι, κι αυτό είναι να ζήσω μόνος» λέει ο Αλέν Ζιπέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέν Ζιπέ βιβλίο αγάπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ