Αποθέωση Διαμαντίδη - Τη βραδιά της βράβευσης έρχεται και η πρόκριση - iefimerida.gr

Αποθέωση Διαμαντίδη - Τη βραδιά της βράβευσης έρχεται και η πρόκριση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λυγίζουν και τα σίδερα απόψε στο ΟΑΚΑ. Η Euroleague αποχαιρετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη απέναντι στην Τσεντεβίτα (21:45, ΕΡΤ 2) με την οποία θα οριστικοποιήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του θεσμού.

Εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Ολοι θέλουν να είναι εκεί, στη βραδιά όπου η Euroleague θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για όσα έχει προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Παράλληλα, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κυνηγά μια νίκη, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα του Ερυθρού Αστέρα, θα την στείλει από σήμερα κιόλας στα πλέι-οφ.

Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 8-4 βρίσκεται πίσω από την οριστικά πρώτη Φενέρμπαχτσε και την Λοκομοτίβ Κούμπαν, η οποία έχει οριστικοποιήσει την πρόκριση. Αν οι πράσινοι πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, τότε θα είναι σίγουρα στα πλέι-οφ και θα περιμένουν να δουν ποια θέσει θα καταλάβουν στον όμιλο. Αν την τελευταία αγωνιστική επικρατήσουν στην Τουρκία επί της Εφές και παράλληλα η Κούμπαν ηττηθεί από από την Νταρουσάφακα, τότε θα αποκτήσουν και πλεονέκτημα έδρας.

Αυτά όσον αφορά τα αγωνιστικά γιατί πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι ο Διαμαντίδης. Ο Ελληνας άσος θα βραβευτεί από την Euroleague για την 12ετή προσφορά του και η διοργανώτρια αρχή επέλεξε, τη βράβευση αυτή να την κάνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο αρχηγός, τον οποίο διαδέχθηκε ο 3D.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λαμόνικα (Ιταλία), Λατίσεβς (Λετονία) και Κορτές (Ισπανία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ