ΑΕΚ: Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα! - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ενημέρωση ότι ο υπουργός ΠΕΝ Πάνος Σκουρλέτης υπέγραψε την ΜΠΕ για την «Αγιά Σοφιά», η επίσημη ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Σε αυτήν η ΠΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι «Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!»

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» και κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ευχαριστούν δημόσια τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ελπίζουμε πλέον βάσιμα ότι σε πολύ λίγο θα έχουμε στα χέρια μας και την οικοδομική άδεια για το μεγάλο έργο, που περιμένει με ανείπωτη προσδοκία ο κόσμος της ΑΕΚ. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!».

Ο υπουργός ΥΠΑΠΕΝ, έβαλε την υπογραφή που περίμενε η ΑΕΚ και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο τους ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια ανέγερσης και να ξεκινήσουν τα έργα. Με ολοκληρωμένο πλέον τον φάκελο, το επόμενο στάδιο περνάει στην ΔΟΚΚ και θα χρειαστούν τουλάχιστον 30 ημέρες, ώστε να εκδοθεί η άδεια και να μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ