Top 16: Ενας ακόμη «τελικός» για τον Ολυμπιακό – Στη Ρωσία με την Χίμκι - iefimerida.gr

Top 16: Ενας ακόμη «τελικός» για τον Ολυμπιακό – Στη Ρωσία με την Χίμκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Top-16 της Euroleague συνεχίζεται και παραμένει συναρπαστικό. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει σήμερα την μεγάλη προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι-οφ αντιμετωπίζοντας στη Ρωσία την Χίμκι (20:45, NS2), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Σε έναν όμιλο όπου η μοναδική ομάδα που έχει προκριθεί είναι η ΤΣΣΚΑ και η μοναδική μαθηματικά αποκλεισμένη η Ζαλγκίρις, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντως στο γκρουπ των ομάδων δίχως περιθώρια.

Ο Ολυμπιακός εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές του δυνάμεις. Με δύο νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις που απομένουν θα είναι σίγουρα στα προημιτελικά, με ένα ακραίο σενάριο να τον φέρνει ακόμη και με πλεονέκτημα έδρας, αλλά πιθανότερο να είναι τρίτος ή τέταρτος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκλειστούν από αυτή την εβδομάδα αν χάσουν και ταυτόχρονα είτε η Ρεάλ νικήσει τη Λαμποράλ, είτε η Μπάμπεργκ την Μπαρτσελόνα.

Η Χίμκι επίσης εξαρτάται από τον… εαυτό της. Πάντως ακόμη και νίκη επί του Ολυμπιακού ίσως να μην είναι αρκετή, καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ακόμη μία, στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ. Αντίθετα, με ήττα είναι σχεδόν απίθανο να περάσει η ρωσική ομάδα.

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό πως το αποψινό παιχνίδι στη Ρωσία για τον Ολυμπιακό, αποτελεί έναν ακόμη «τελικό».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός χιμκι euroleauge
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ