Ετσι βγήκε η selfie με τον αεροπειρατή της Egypt Air [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι βγήκε η selfie με τον αεροπειρατή της Egypt Air [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και δύο μέρες ο 26χρονος Βρετανός Ben Innes έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στη χώρα του με την απόφασή του να βγάλει μια selfie με τον αεροπειρατή Eif Eldin Mustafa μέσα στο αεροσκάφος της Egypt Air την ώρα που ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την αίσια έκβαση της αεροπειρατείας.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα Ολλανδικό κανάλι και καταγράφει την στιγμή που μια αεροσυνοδός καλεί τον νεαρό Βρετανό να έρθει σνα βγάλει την φωτογραφία που επιθυμούσε με τον αεροπειρατή.. «Θες να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί του;» ακούγεται να λέει στον Innes.

Ενθουσιασμένος ο 26χρονος απαντά «ναι, ναι... μπορώ;» πριν να πλησιάσει τον 59χρονο Αιγύπτιο να σταθεί δίπλα του να ποζάρουν για την πολυπόθητη φωτογραφία.

Χρέη φωτογράφου εκτελεί η αεροσυνοδός η οποία μόλις τραβάει την φωτογραφία, τους ρωτά: «θέλετε άλλη μια;». Στη συνέχεια η αεροσυνοδός επιστρέφει το κινητό τηλέφωνο στον Innes ο οποίος εκφράζει την ευχαρίστησή του αφού πρώτα τσεκάρει την ποιότητα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογραφία αεροσυνοδος Βρετανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ