ΗΠΑ: Μη βιώσιμη μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή του Ασαντ - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Μη βιώσιμη μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή του Ασαντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Λευκός Οίκος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας στη Συρία, στην οποία θα μετέχει ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, χαρακτηρίζοντας ένα τέτοιο σχήμα «μη βιώσιμο».

Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ απέρριψε τη συμμετοχή του Σύρου προέδρου σε μια νέα κυβέρνηση, αφού ο νυν επικεφαλής του συριακού κράτους δήλωσε ότι δεν θα είναι δύσκολο να επέλθει μια συμφωνία για το σχηματισμό ενός κυβερνητικού συνασπισμού, που θα περιλαμβάνει πρόσωπα από την αντιπολίτευση, ανεξάρτητους και προσκείμενους στο νυν καθεστώς.

«Δεν γνωρίζω εάν οραματίζεται τον εαυτό του να αποτελεί μέρος αυτής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Προφανώς αυτό θα ήταν κάτι το μη βιώσιμο για εμάς» τόνισε ο Έρνεστ, στον απόηχο της συνέντευξης που παραχώρησε ο Σύρος πρόεδρος στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Νωρίτερα σήμερα η συριακή αντιπολίτευση επίσης απέρριψε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ασάντ κυβέρνηση ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ