Πώς οι σχέσεις εξουσίας «οικοδομούν» την κοινωνία μας - iefimerida.gr

Πώς οι σχέσεις εξουσίας «οικοδομούν» την κοινωνία μας

βιβλίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αινιγματικός τίτλος «Δολοφονώντας τις σκιές», σε κάνει να θέλεις να εξευρευνήσεις την πρώτη συγγραφική προσπάθεια του δημοσιογράφου Αβέρκιου Λουδάρου. Μία ιστορία εκδίκησης που βλέπει με άλλο μάτι την σχέση εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου, και μέσα από το φάσμα της αλληγορίας, μπαίνει στην «καρδιά» των σχέσεων εξουσίας που οικοδομούν την κοινωνία.

Καθώς τα όρια μεταξύ πραγματικότητος, τρέλλας, και φαντασίας είναι δυσδιάκριτα, ο φαραώ Τουταγχαμών (πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος) επιστρέφει για να ανακτήσει την χαμένη του αυτοκρατορία, την οποία πιστεύει πως έχει χάσει από σε βάρος του συνωμοσία. Θέλει να πάρει την εκδίκησή του.

Το πάζλ των χαρακτήρων, περιλαμβάνει, θεούς των Αζτέκων, σατανικές θεότητες, έως και τον γιο του βασιλέα Μίνωα, Ανδρόγεω. Στην δίνη της σκέψης πως κάποιος έμπιστος θα τον δολοφονήσει, ο Τουταγχαμών, πρέπει να γλιτώσει από τον εφιάλτη αυτόν, και να αναμετρηθεί με όλους τους επίδοξους δολοφόνους του.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Δολοφονώντας τις σκιές» που κυκλοφορεί από τος εκδόσεις Οσελότος, θα γίνει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο βιβλιοκαφέ «Έναστρον» (Σόλωνος 101, Εξάρχεια), στις 19:30. Εκτός από ρτον συγγραφέα στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Αμανατίδης και ο δημοσιογράφος,- ποιητής Γιώργος Γερακάρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ