Αιχμές ΕΠΟ προς Κοντονή για ελλιπή μέτρα ασφαλείας πριν τη συνάντηση - iefimerida.gr

Αιχμές ΕΠΟ προς Κοντονή για ελλιπή μέτρα ασφαλείας πριν τη συνάντηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρουσία οπαδών της Original έξω από το Υπουργείο όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους αξιωματούχους των FIFA και UEFA, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της ΑΕΚ και από το περιβάλλον της ΕΠΟ έκαναν λόγο για ελλιπή μέτρα προστασίας. «Απαράδεκτο το γεγονός ότι το Υπουργείο δεν μερίμνησε για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στη συνάντηση», έλεγαν χαρακτηριστικά στην ΕΠΟ.

Τα «καρφιά» είχαν εμφανώς αποδέκτη τον Σταύρο Κοντονή αφού από την ΕΠΟ τόνιζαν ότι το Υπουργείο δεν μερίμνησε για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στη συνάντηση. Έξω από το ΣτΕ - έλεγαν στην ΕΠΟ- υπήρχαν κλούβες των ΜΑΤ, ενώ σήμερα που ανέμεναν πιθανά επεισόδια τους άφησαν να μπουν μέχρι και μέσα στο Υπουργείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ Σταύρος Κοντονής παράπονα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ