Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League - Ετσι θα βελτιώσουν τον Ελληνα ποδοσφαιριστή [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League - Ετσι θα βελτιώσουν τον Ελληνα ποδοσφαιριστή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρωτοβουλία να συναντήσει όλους τους προπονητές των συλλόγων της Super League πήρε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε και συζήτησε μαζί τους τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βελτιωθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Κάτω από πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Μίκαελ Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League. Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ήταν όλοι εκτός από τους τεχνικούς του Πλατανιά, της Σκόντα Ξάνθης και του Πανθρακικού.

Στο πλευρό του Σκίμπε ήταν οι βοηθοί του Ηρακλής Μεταξάς και Κώστας Τσάνας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης ενώ την ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι προπονητές της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, ο γυμναστής Γρηγόρης Μπιζάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Φάνης Κατεργιαννάκης.

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League - Ετσι θα βελτιώσουν τον Ελληνα ποδοσφαιριστή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά των προπονητών, παρόντες ήταν οι οι Μάρκο Σίλβα (Ολυμπιακός), Γκουστάβο Πογέτ (ΑΕΚ), Αντρέα Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Βλάνταν Ίβιτς (ΠΑΟΚ), Μαρίνος Ουζουνίδης (Πανιώνιος), Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα), Γιάννης Ματζουράκης (Παναιτωλικός), Μάκης Χάβος (Αστέρας), Τραϊανός Δέλλας (Ατρόμητος), Άκης Μάντζιος (Λεβαδειακός), Νίκος Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Βέροια) και Νίκος Καραγεωργίου (Καλλονή).

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League - Ετσι θα βελτιώσουν τον Ελληνα ποδοσφαιριστή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η συνάντηση κράτησε για περίπου 2,5 ώρες και περιστράφηκε κυρίως στο πώς θα εξελιχθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Η ιδέα του Σκίμπε να μαζεύονται κάθε 15 μέρες για ένα διήμερο παίκτες των ομάδων που είναι διεθνείς αλλά δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους, και να προπονούνται με τους προπονητές της Εθνικής έτυχε καθολικής αποδοχής.

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League - Ετσι θα βελτιώσουν τον Ελληνα ποδοσφαιριστή [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικαελ σκιμπε προπονητες super league
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ