Αποδοκιμασίες για FIFA, UEFA και Γκιρτζίκη - Aπό οπαδούς της ΑΕΚ πριν τη συνάντηση με Κοντονή [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες για FIFA, UEFA και Γκιρτζίκη - Aπό οπαδούς της ΑΕΚ πριν τη συνάντηση με Κοντονή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA αναφορικά με τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας με την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ να προκαλεί αναστάτωση, Αποδοκιμάστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Με ένα μεγάλο πανό και φέιγ βολάν, οι περίπου 20 οπαδοί της Original που βρέθηκαν έξω από το υπουργείο, προκάλεσαν μια μίνι αναστάτωση λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση.

Οσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής περίμενε τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, οι οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν ένα πανό, το οποίο έγραφε: «UEFA-Κοντονής θα κάνουν ότι θέλει η παράγκα του Βαγγέλη».

Αποδοκιμασίες για FIFA, UEFA και Γκιρτζίκη - Aπό οπαδούς της ΑΕΚ πριν τη συνάντηση με Κοντονή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παράλληλα, πέταξαν φέιγ βολάν που ήταν γραμμένα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά με σαφέστατα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αποδοκιμασίες για FIFA, UEFA και Γκιρτζίκη - Aπό οπαδούς της ΑΕΚ πριν τη συνάντηση με Κοντονή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και όταν έφτασε στο υφυπουργείο ο Γκιρτζίκης (μαζί με τα στελέχη της FIFA και της UEFA) αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής UEFA Fifa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ