Το πανέμορφο γκολ του Μπεργκ με τη Σουηδία - «Τρίβουν» τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πανέμορφο γκολ του Μπεργκ με τη Σουηδία - «Τρίβουν» τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρκους Μπεργκ αρχίζει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του. Εκτός από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό, ήρθε και το εκπληκτικό γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Σουηδίας στο φιλικό με την Τσεχία για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση του Σουηδού φορ.

Για άλλη μια φορά ξεκίνησε βασικός για την εθνική ομάδα της χώρας του και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Ηταν μάλιστα ο σκόρερ των Σουηδών με ένα υπέροχο γυριστό σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτός όμως από τον Μπεργκ, ικανοποίηση υπάρχει και στον Παναθηναϊκό για την καλή εμφάνιση του παίκτη και την επιστροφή του στα γκολ με το εθνόσημο στο στήθος. Τα πλέι-οφ άλλωστε πλησιάζουν και στο τριφύλλι ποντάρουν πολλά στην καλή παρουσία του Σουηδού, ο οποίος φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους τραυματισμούς.


Goal Marcus Berg - Sweden 1-0 Czech Republic... από 109253pr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μάρκους Μπεργκ γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ