Καβγάς Τσίπρα-Μητσοτάκη: Εκβιαστής ήταν στενός σας συνεργάτης -Αν δεν ανακαλέσετε, είστε κοινός συκοφάντης [βίντεο] - iefimerida.gr

Καβγάς Τσίπρα-Μητσοτάκη: Εκβιαστής ήταν στενός σας συνεργάτης -Αν δεν ανακαλέσετε, είστε κοινός συκοφάντης [βίντεο]

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «κόκκινο» ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή, κατά τη δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν μία φράση του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού.

«Εγώ θυμάμαι ότι ήταν τρεις στην παρέα των εκβιαστών. Τον τρίτο δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά θυμάμαι ότι ήταν δικός σας στενός συνεργάτης. Δεν είδα να διαρρέουν δικές του συνομιλίες φαντάζομαι ότι υπάρχουν και δικές του συνομιλίες», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στο κύκλωμα των δημοσιογράφων.

Καβγάς Τσίπρα-Μητσοτάκη: Εκβιαστής ήταν στενός σας συνεργάτης -Αν δεν ανακαλέσετε, είστε κοινός συκοφάντης [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αμέσως σηκώθηκε όρθιος για να απαντήσει ο πρωθυπουργός, με τους δύο τους να έχουν έντονο διάλογο. «Οχι, καθίστε κάτω, θα απαντήσετε μετά», του είπε ο κ. Μητσοτάκης μόλις τον είδε να σηκώνεται, «Ανακαλέστε, δεν θα λέτε τέτοιες ανακρίβειες», του απάντησε ο κ. Τσίπρας. «Δεν ανακαλώ απολύτως τίποτα, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας, καθίστε κάτω τώρα», ήταν η απάντηση του προέδρου της ΝΔ, με τον κ. Τσίπρα να τον καλεί να πει ποιος ήταν ο στενός του συνεργάτης στον οποίο αναφέρθηκε.

Οταν ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τη δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός πήρε τον λόγο τονίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει κάθε δικαίωμα να μην απαντά στα στοιχεία που κατέθεσε για τις σχέσεις της ΝΔ με τους εκβιαστές, ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί τον πρωθυπουργό ότι έχει σχέση με έναν από τους εκβιαστές και ότι είναι συνεργάτης με έναν εκ των εκβιαστών. Αν δεν ανακαλέσει, θα είναι ένας κοινός συκοφάντης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ