Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μια οικογενειακή κατάσταση που δεν φαίνεται να καλυτερεύει, ο βιολογικός πατέρας του μικρού γιου της Μαντόνα ανησυχεί τώρα για το παιδί του.

Πριν από 4 μήνες ο μεγάλος γιός της τραγουδίστριας αποφάσισε να εγκαταλείψει το μητρικό σπίτι και να πάει να ζήσει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι, στο Λονδίνο. Ο 16χρονος νεαρός Ρόκο αρνείται να επιστρέψει στις ΗΠΑ, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της μητέρας του Μαντόνα. Ανήσυχη ότι αυτό μπορεί να συμβεί και με τα άλλα της υιοθετημένα παιδιά, η διάσημη τραγουδίστρια δεν άφησε τον μικρό Ντέιβιντ να περάσει Πάσχα στο Λονδίνο με τον Ρόκο.

Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Απέναντι σε αυτή την νοσηρή κατάσταση, ο βιολογικός πατέρας του Νταβίντ ανησυχεί και δεν άργησε να το δημοσιοποιήσει. Ο Yohane Banda μίλησε την βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα «The Sun». Ο Νταβίντ, 10 ετών σήμερα, υιοθετήθηκε το 2006 από τον Γκάι Ρίτσι και την Μαντόνα, μετά τον θάνατο της βιολογικής του μητέρας. Ο πατέρας του, ο οποίος κατάγεται από το Μαλάουι, δεν κρύβει την ανησυχία του. «Ο άγριος τρόπος με τον οποίο ο Ρίτσι και η Μαντόνα τσακώνονται για την κηδεμονία του Ρόκο με ανησυχεί πολύ», δήλωσε ο Yohane Banda.

Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 3


«Θα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες και γιατί ο Ρόκο εγκατέλειψε τη μητέρα του για να καταφύγει στον πατέρα του», πρόσθεσε ενώ εξομολογήθηκε ότι σκέφτεται αν ο γιός του δεν είναι καλύτερα να ζει στη φτώχεια παρά δίπλα στην βασίλισσα της ποπ.
«Παρότι ζούμε μια απλή ζωή, ποτέ δεν είχαμε ιστορίες στο σπίτι μας. Ολοι είμαστε ευτυχισμένοι και χαμογελάμε», είπε.
Ο πατέρας του Νταβίντ πιστεύει ότι η παρούσα κατάσταση δεν είναι φυσιολογική και πιστεύει ότι ο γιός του δεν περνάει καλά μακριά από τον Ρόκο.

Η Μαντόνα, με τον γιό της Νταβίντ, τραγουδάει στην Πλατεία Δημοκρατίας του Παρισιού, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις:

Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Ο Yohane Banda, 43 ετών και πατέρας πέντε παιδιών ανησυχεί: «Τα παιδιά μου έχουν καλή σχέση μεταξύ τους και χαίρονται να ζουν μαζί, έτσι πρέπει να είναι τα αδέλφια μεταξύ τους. Τώρα, ένα παιδί στη Νέα Υόρκη και ένα άλλο στο Λονδίνο μου φαίνεται μια δυστυχισμένη κατάσταση», είπε.
ΟYohane Banda εξομολογήθηκε, επίσης, ότι άρχισε να ανησυχεί εδώ και καιρό, όταν χώρισαν η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι. Τον ανησυχεί, επίσης, το γεγονός, όπως είπε, ότι η Μαντόνα έχει πολύ νεαρούς συντρόφους. «Εμείς στο Μαλάουι δεν ζούμε έτσι, έχουμε πολύ δυνατές οικογενειακές αξίες», είπε.

Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η Μαντόνα έχει πρόβλημα και με τον υιοθετημένο γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα πρόβλημα υιοθετημένος γιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ