O αγώνας Χίμκι - Ολυμπιακός είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

O αγώνας Χίμκι - Ολυμπιακός είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1η Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Χίμκι – Ολυμπιακός και άλλα 6 παιχνίδια για την 13η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι Πέμπτη 31 Μαρτίου με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Χίμκι. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:45 και θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, στις 19:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ουνικάχα Μάλαγα που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου με τρεις αναμετρήσεις. Στις 20:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 6 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 20:30 η Φενερμπαχτσέ θα αναμετρηθεί με την Αναντόλου Εφές με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Novasports 4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Τέλος, στις 21:30 η Λαμποράλ Κούτσα θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Παρασκευή 1η Απριλίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Χίμκι – Ολυμπιακός και Λαμποράλ Κούτσα – Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague Novasports
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ