Αναστασιάδης για την αεροπειρατεία: Πάντα όλα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα... - iefimerida.gr

Αναστασιάδης για την αεροπειρατεία: Πάντα όλα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γελώντας και λέγοντας ότι «όλα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα πάντα» απάντησε ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κύπρου, όταν ρωτήθηκε σχετικά, για την αεροπειρατία που έγινε το πρωί σε αεροπλάνο της Egypt Air στην Κύπρο.

Στη σύνεντευξη τύπου που έδωσε μαζί με τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου μετά τη συνάντησή τους, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα της αεροπειρατείας λέγοντας: «Κάνουμε τα πάντα ώστε να ελευθερωθούν όλοι οι όμηροι», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το θέμα δεν έχει να κάνει με τρομοκρατία.

O πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ρωτήθηκε αν η αεροπειρατεία έχει να κάνει με μια γυναίκα και απάντησε γελώντας «Όλα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα πάντα». Δίπλα του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς γελούσε με την ερώτηση και την απάντηση.

Αναστασιάδης (Κύπρος): Η αεροπειρατεία δεν έχει σχέση με την τρομοκρατία - Όλα έχουν να κάνουν με μια... γυναίκα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ