Καταγγέλλουν την ΕΠΟ στη FIFA οι Αλβανοί -Λόγω ενός πανό με τη Β. Ηπειρο - iefimerida.gr

Καταγγέλλουν την ΕΠΟ στη FIFA οι Αλβανοί -Λόγω ενός πανό με τη Β. Ηπειρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελία στη FIFA κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να κάνει η αντίστοιχη της Αλβανίας με αφορμή ένα πανό που πιστεύουν οι Αλβανοί πως εμφανίστηκε στις κερκίδες του «Γ.Καραϊσκάκης» και έδειχνε τη Β.Ηπειρο.

Σύμφωνα με τους Αλβανούς, αυτό το πανό αποτέλεσε πρόκληση και η αλβανική ομοσπονδία έκανε γνωστές τις διαθέσεις της να καταγγείλει την Ελλάδα στη FIFA, κάνοντας λόγο για εξτρεμιστικά εθνικιστικά σύμβολα!

«Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της αγανάκτηση για την ανάδειξη των εξτρεμιστικών εθνικιστικών συμβόλων. Η εμφάνιση μίας γιγαντιαίας σημαίας στο γήπεδο, η οποία προκαλεί ένα πνεύμα ανοιχτού μίσους, δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια ομάδα εξτρεμιστών οπαδών, αλλά και αποδεικνύει την έλλειψη στην οργάνωση και τη διοίκηση του παιχνιδιού από τη χώρα υποδοχής. Αυτά τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και παραβιάζουν τους κανόνες της FIFA» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει «οι αρμόδιες επιτροπές της FIFA θα πρέπει να πάρουν θέση σχετικά με αυτή την υπόθεση προώθησης εθνικισμού, και δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα του Fair Play».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλβανία Ελλάδα καταγγελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ