Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κατάντησε εκφραστής των Σάυλοκ του Σημιτισμού - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κατάντησε εκφραστής των Σάυλοκ του Σημιτισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτηρίζοντας τον, Σάιλοκ του Σημιτισμού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη Λαϊκή Ενότητα, γίνεται λόγος για σαδιστική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους πρόσφυγες με αφορμή τις δηλώσεις Μάρδα. Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζεται ως ο υπεύθυνος για την εξαθλίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΑΫΛΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η επιμονή Μάρδα για τους πρόσφυγες - «επενδυτές», παρά το σάλο και τη γενική κατακραυγή, δείχνει ότι ο άγριος νεοφιλελευθερισμός, η απανθρωπιά και η σαδιστική στάση απέναντι στη δυστυχία των προσφύγων, μπορεί να μην έχουν φραγμούς και όρια.
Υπεύθυνος για το όλο και πιο αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης, που πρώτα από όλα πλήττει τον ελληνικό λαό με φτώχεια, μιζέρια και εξαθλίωση, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος όχι μόνο βλέπει ως εφιάλτη το αριστερό παρελθόν του και τις παλιές αριστερές εξαγγελίες του, αλλά και έχει καταντήσει ο ιδανικός εκφραστής των διάφορων Σάυλοκ του Σημιτισμού και της χειρότερης μορφής «πασοκο - ποίησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης λαε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ