Ισραήλ σε τουρίστες: Εγκαταλείψτε την Τουρκία το ταχύτερο δυνατό - iefimerida.gr

Ισραήλ σε τουρίστες: Εγκαταλείψτε την Τουρκία το ταχύτερο δυνατό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ισραήλ εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Τουρκία, καλώντας όσους πολίτες του διαμένουν ή επισκέπτονται την χώρα να την εγκαταλείψουν άμεσα, υπό τον φόβο τρομοκρατικής απειλής.

Η προειδοποίηση εκδόθηκε τη Δευτέρα από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Αντιτρομοκρατικού Προεδρείου, το οποίο αποτελεί μέρος του γραφείου του πρωθυπουργού, περνώντας από το πρώτο επίπεδο συγκεκριμένης απειλής στο αυξημένο επίπεδο συγκεκριμένης απειλής.

Η ταξιδιωτική οδηγία έρχεται περίπου μία εβδομάδα μετά την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε κεντρικό εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου σκοτώθηκαν 3 Ισραηλινοί και ένας Ιρανός υπήκοος. Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως στόχος ήταν ισραηλινή ομάδα ταξιδιωτών.

«Η θανάσιμη επίθεση στις 19 Μαρτίου του 2016 στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία χτυπήθηκε ομάδα Ισραηλινών τουριστών, υπογραμμίζει την απειλή του Daesh εναντίων τουριστών στόχων σε όλη την Τουρκία και αποδεικνύει τις υψηλές δυνατότητες πραγματοποίησης περαιτέρω επιθέσεων», αναφέρει η προειδοποίηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ