ΓΑΠ: Εκανε χθες το «υπουργικό» για να προλάβει τον Πάγκαλο - iefimerida.gr

ΓΑΠ: Εκανε χθες το «υπουργικό» για να προλάβει τον Πάγκαλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύσκεψη που συγκάλεσε χθες το απόγευμα, λίγο πριν την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έκρυβε και το σχετικό παρασκήνιο που αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr.

Ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε ξαφνικά να καλέσει τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, όταν πληροφορήθηκε ότι ήδη το ίδιο είχε πράξει ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε εκφράσει την επιθυμία να συσκεφθεί με ορισμένους από τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης προκειμένου να χαραχθεί η κοινή γραμμή τους στη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή.

Οταν οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου πληροφορήθηκαν τις κινήσεις του κ. Πάγκαλου, τον παρότρυναν να αναλάβει αυτός τη σχετική πρωτοβουλία προκειμένου να δείξει σε όλους ότι παραμένει ενεργός ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέρχεται και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου.

Βεβαίως ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε προχώρησε ένα βήμα πιό μπροστά όταν έθεσε διερευνητικά θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους παριστάμενους τον απέτρεψαν να ανοίξει τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή, δεν αναιρεί τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ