Λοβέρδος: «Να παγώσει η διαδοχή μέχρι να πάρουμε την 6η δόση» - iefimerida.gr

Λοβέρδος: «Να παγώσει η διαδοχή μέχρι να πάρουμε την 6η δόση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να παγώσει η διαδοχή έως ότου πάρουμε την 6η δόση ζήτησε πριν από λίγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ακόμα ότι «χρειαζόμαστε ηρεμία στο ΠΑΣΟΚ γιατί αν υπάρχει ηρεμία στο ΠΑΣΟΚ θα υπάρχει ηρεμία και στην κυβέρνηση».

Στο ερώτημα αν σκοπεύει να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αφού οι σχετικές δημοσκοπήσεις τον φέρνουν δεύτερο πιο δημοφιλή για την ηγεσία του κόμματος ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «από την στιγμή που ζητάω να ηρεμήσει η κατάσταση, πως μπορώ να πω τώρα ότι θα διεκδικήσω την ηγεσία του κόμματος;»

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι οι πρωτοβουλίες σαν τη χτεσινή του κ. Παπανδρέου να συγκαλέσει το υπουργικό συμβούλιο προκαλούν αναστάτωση αφού γίνονται διαρροές και οι διαρροές αυτές δημιουργούν εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ