Ο Παπαδήμος παρών στην πρωινή συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης - iefimerida.gr

Ο Παπαδήμος παρών στην πρωινή συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφορετική νοοτροπία φαίνεται ότι έχει ο νέος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, καθώς από το πρωί βρίσκεται στη θέση του στα κυβερνητικά έδρανα στη Βουλή και ακούει με προσοχή τους βουλευτές όλων των κομμάτων οι οποίοι δίνουν (ή όχι) ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.

Αξίζε να αναφερθεί ότι η παρουσία του πρωθυπουργού σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις, και μάλιστα πρωϊνές, δεν συνηθίζεται ακόμα και στην συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης αφού παραδοσιακά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται όταν πρόκειται να μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Να σημειωθεί ακόμα ότι ο κ. Παπαδήμος είναι ουσιαστικά από τα λίγα στελέχη της κυβέρνησης που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Βουλή για την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, καθώς οι περισσότεροι υπουργοί βρίσκονται στα γραφεία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ