Με ένταση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου - iefimerida.gr

Με ένταση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πολυτεχνείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου, καθώς ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην Πατησίων ανάμεσα σε φοιτητές. Παρατάξεις του αριστερού χώρου εμπόδιζαν ομάδα φοιτητών της ΠΑΣΠ να προσεγγίσει το χώρο του Πολυτεχνείου, φωνάζοντας τους ότι είναι «μνημονιακοί». Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα άναψαν οι δύο πλευρές έλυσαν τις διαφορές τους με πέτρες και ξύλα. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα, εκ των οποίων η μία κοπέλα μετραφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι από πέτρα.

Παρά την αυξημένη παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή οι πρώτες εντάσεις δεν αποφεύχθηκαν. Υπενθυμίζεται πως μέχρι και την Πέμπτη στο κέντρο θα έχουν υπηρεσία τουλάχιστον 7.000 αστυνομικοί και εκατοντάδες πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ