Ένα μοναδικό σπαγγέτι, από τα νοστιμότερα που έχετε φάει. Θα σας καταπλήξει με την απλότητά του και την απίστευτη γεύση. Ετοιμο σε λίγα λεπτά, αλλά απόλυτα γκουρμέ!
Υλικά
- Σπαγγέτι ποιοτικά
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 λεμόνι βιολογικό για ξύσμα
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 αυγά βιολογικά
- Αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βάλτε τα μακαρόνια να βράσουν όση ώρα προβλέπεται
- Ξεφλουδίστε τα σκόρδα και λιώστε τα στον τρίφτη
- Πλύντε το λέμονι, ξύστε ½ κουταλιά του γλυκού ξύσμα
- Όταν στραγγίσετε τα μακαρόνια βάλτε τα πάλι στην κατσαρόλα
- Πάνω σε μέτρια φωτιά, ρίξτε το ελαιόλαδο
- Ανακατέψτε ζωηρά
- Προσθέστε το λιωμένο σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού
- Ανακατέψτε και πάλι
- Ρίξτε ένα ένα τα αυγά και ανακατέψτε ζωηρά
- Βγάλτε από τη φωτιά σε 3 λεπτά
- Σερβίρετε αμέσως, με μπόλικη παρμεζάνα
- Δεν έχετε ξαναφάει νοστιμότερη μακαρονάδα!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο