Βρυξέλλες: Συμπληρώνεται η λίστα με τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρυξέλλες: Συμπληρώνεται η λίστα με τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η ταυτοποίηση των 31 νεκρών από τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες μπορεί να πάρει ακόμα και εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί, ήδη έχει ξεκινήσει να συμπληρώνεται η λίστα.

Σήμερα, όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στα θύματα ήταν δύο Αμερικανοί υπήκοοι, ένας Βρετανός και ένας Κινέζος.

Στις Βρυξέλλες ο Τζον Κέρι
Δυο Αμερικανοί υπήκοοι βρίσκονται μεταξύ των νεκρών των επιθέσεων της περασμένης Τρίτης στις Βρυξέλλες, όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος, κατά την συνάντηση σήμερα του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι με Βέλγους αξιωματούχους στους οποίους εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Ο αξιωματούχος δεν διευκρίνισε σε ποιο σημείο οι Αμερικανοί έχασαν την ζωή τους, αλλά ανέφερε μόνο πως επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους.

Ο ένας από τους δύο είναι ο 21χρονος Μπαρτ Μίγκομ, που θα ταξίδευε στις ΗΠΑ για να συναντήσει τη φίλη του, Εμιλι Εϊσενμαν, επίσης 21 ετών. Ο άτυχος Αμερικανός την ώρα της έκρηξης στο αεροδρόμιο έκανε check-in στην America Airlines. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο πατέρας του το πρωί της Παρασκευής.

Βρυξέλλες: Συμπληρώνεται η λίστα με τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O 21χρονος Αμερικανός Μπαρτ Μίγκομ, θύμα της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Παράλληλα, όπως μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας, Νέα Κίνα, «ένας Κινέζος υπήκοος βρίσκεται μεταξύ των νεκρών των επιθέσεων που διαπράχθηκαν την περασμένη Τρίτη στις Βρυξέλλες».

Επίσης, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Βρετανού Ντέιβιντ Ντίξον, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. «Σήμερα (σ.σ.: Παρασκευή) το πρωί μάθαμε τα πιο τρομερά νέα για τον πολυαγαπημένο μας Ντέιβιντ. Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, θα εκτιμούσαμε πολύ αν μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι και να θρηνήσουμε για τον άνθρωπό μας. Παρακαλούμε, σεβαστείτε την επιθυμία μας», ανάφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο άτυχος Ντίξον είχε στείλει το πρωί της Τρίτης, μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο, μήνυμα στη θεία του ότι «είναι καλά και ασφαλής» και αμέσως μετά μπήκε στο μετρό για να πάει στη δουλειά του...

Βρυξέλλες: Συμπληρώνεται η λίστα με τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Ντέιβιντ Νίξον

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ