Τι απέγινε η γυναίκα-σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι απέγινε η γυναίκα-σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η γυναίκα που, χωρίς να το γνωρίζει, έγινε το σύμβολο της νέας φρικαλεότητας των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες, με τις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται να διχάζουν πολλούς για το εάν θα έπρεπε να δημοσιευτούν ή όχι.

Με το βλέμμα χαμένο, ζαλισμένη, με αίμα να τρέχει στο πρόσωπό της, τα πόδια της σακατεμένα καθόταν στο παγκάκι του αεροδρομίου των Βρυξελλών, εμφανώς σαστισμένη, όταν την «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός μιας δημοσιογράφου που έτυχε να βρίσκεται εκεί. Οι φωτογραφίες της έκαναν αμέσως το γύρο του Διαδικτύου διχάζοντας για το αν θα έπρεπε να δημοσιευτούν τελικά ή όχι και αναγκάζοντας αργά χθες το βράδυ την φωτογράφο που τις έβγαλε να ζητήσει συγνώμη.

Τι απέγινε όμως, η 40χρονη αεοροσυνοδός της Jet Airways από τη Βομβάη, μητέρας δυο παιδιών;

Σύμφωνα με την εταιρεία της η 40χρονη αεροσυνοδός εξακολουθεί να νοσηλεύεται η σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο των Βρυξελλών και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η Νίντι Τσάπχεκαρ, όπως είναι το όνομά της, από τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών υπέστη εγκαύματα και έσπασε το πόδι της.

«Ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι η Νίντι είναι σε σταθερή κατάσταση και όχι σε κώμα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Jet Airways στην ανακοίνωσή της: «Αναρρώνει και βρίσκεται σε καταστολή».

Μαζί της στο νοσοκομείο βρίσκεται ο σύζυγός της, ο οποίος ταξίδεψε από τη Βομβάη στο Παρίσι και στη συνέχεια ακολούθως στις Βρυξέλλες για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ