Φλαμπουράρης: Και ο Μουζάλας και ο Καμμένος θα μείνουν στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Φλαμπουράρης: Και ο Μουζάλας και ο Καμμένος θα μείνουν στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ενδοκυβερνητική κόντρα Καμμένου-Μουζάλα έχει λήξει σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News στο E, ο κ.Φλαμπουράρης έμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση ούτε του Πάνου Καμμένου, αλλά ούτε και του Γιάννη Μουζάλα. Ανέφερε μάλιστα «αν θέλετε, κατά τη γνώμη τη δική μου το γυαλί δεν έχει ραγίσει και δε θα σπάσει. Διότι προέχουν πολύ περισσότερο τα κρίσιμα προβλήματα που έχει ο ελληνικός λαός».

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του κ. Φλαμπουράρη «για θέματα που είναι μεν σοβαρά και κατανοώ την στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αλλά νομίζω και ότι ο κύριος Καμμένος θα βάλει μπροστά τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία», σημείωσε. Στο σημείο αυτό, μάλιστα, ανέφερε πως υπάρχει μία σκέψη να γίνει υπουργείο αυτό της Μεταναστευτικής Πολιτικής, ωστόσο διευκρίνισε πως «σε πρώτη φάση δεν προχωράμε στην δημιουργία υπουργείου, αλλά στην ενίσχυση του υπάρχοντος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ