Ζητά συγγνώμη η φωτογράφος που απαθανάτισε τους τραυματίες στις Βρυξέλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζητά συγγνώμη η φωτογράφος που απαθανάτισε τους τραυματίες στις Βρυξέλλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κετεβάν Καρντάβα, η Γεωργιανή δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από τις φωτογραφίες που τράβηξε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση, έδωσε τη δική της απάντηση στις επικρίσεις που δέχτηκε.

Η Καρντάβα που μεταξύ άλλων φωτογράφισε τις χαρακτηριστικές εικόνες των γεγονότων της Τρίτης, όπως αυτί του γνωστού μπασκετμπολίστα Σεμπάστιαν Μπελίν και αυτή της τραυματισμένης γυναίκας με το κίτρινο σακάκι που κάθεται σε ένα παγκάκι, εξήγησε ότι είχε μόνο ένα λεπτό στη διάθεσή της προτού οι δυνάμεις ασφαλείας εκκενώσουν τον χώρο.

«Θέλω πάρα πολύ να τους συναντήσω και να τους ζητήσω συγγνώμη. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι ζωντανοί και όλα είναι εντάξει γι' αυτούς», δήλωσε η Καρντάβα και μέτεδωσε ο Alpha.

«Ήθελα να τρέξω και να προστατευτώ. Αλλά επειδή είμαι δημοσιογράφος, είναι χρέος μου να τραβήξω φωτογραφίες και να δείξω σε όλον τον κόσμο τι συνέβη. Ήξερα ότι ήμουν η μόνη δημοσιογράφος σε εκείνο το μέρος, εκείνη τη στιγμή», είχε δηλώσει χθες η Καρντάβα στο περιοδικό TIME.

Ζητά συγγνώμη η φωτογράφος που απαθανάτισε τους τραυματίες στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η Κέτεβαν Καρντάβα, μια νεαρή δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης της Γεωργίας που ταξίδευε προς Γενεύη για να γράψει για τις συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της χώρας της, πήρε κάποιες φωτογραφίες εκείνη τη στιγμή.
Η εικόνα μεταφέρθηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση της Γεωργίας στο Associated Press και δημοσιεύτηκε στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, αντιμετωπίζοντας και αυτά την έντονη κριτική μερίδας της κοινής γνώμης.

Ζητά συγγνώμη η φωτογράφος που απαθανάτισε τους τραυματίες στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ