Συνεχίζεται η κόντρα -Μαξίμου: Καμία απάντηση από τον κ. Βενιζέλο - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κόντρα -Μαξίμου: Καμία απάντηση από τον κ. Βενιζέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέο σχόλιο επανέρχεται το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές:
Όταν η συζήτηση έρχεται στα θέματα διαπλοκής, η ΝΔ κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Από την άλλη, ο κ. Βενιζέλος έσπευσε πριν από λίγο να εκδώσει μια ανακοίνωση, στην οποία βλέπει «φερέφωνα της κυβέρνησης» εντός του κόμματός του και, πουθενά, φυσικά, υποθέσεις διαπλοκής και απόπειρες συγκάλυψης. Επί της ουσίας, βέβαια, καμία απάντηση.

Μια επισήμανση μόνο: Δεν πρόκειται για «μια υπόθεση που αφορά τον κ. Βγενόπουλο» αλλά για «την αρχειοθέτηση μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Βγενόπουλο». Ως δεινός χειριστής της ελληνικής γλώσσας, ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι διατυπώσεις έχουν την σημασία τους.
Κατά τα λοιπά, το αν έχουν υπάρξει παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, από ποιους, για ποιες υποθέσεις και για ποιόν σκοπό, θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε την ερχόμενη Τρίτη στην Βουλή, δημόσια και ενώπιον του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Μαξίμου Ευάγγελος Βενιζέλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ