Βαλς: Το ΙSIS οργανώνει ομάδες κομάντο για να χτυπήσει την Ευρώπη - iefimerida.gr

Βαλς: Το ΙSIS οργανώνει ομάδες κομάντο για να χτυπήσει την Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για νέες επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη προειδοποίησε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μάνουελ Βαλς.

«Γνωρίζουμε ότι το Ντάες και το Ισλαμικό Κράτος κινητοποιούν ομάδες και μεμονωμένα άτομα τα οποία έρχονται από τη Συρία, περνώντας τα σύνορα. Οργανώνουν ομάδες κομάντο για να χτυπήσουν την Ευρώπη», είπε ο Βαλς μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1.

Για την καταπολέμηση αυτή της απειλής ο Βαλς είπε ότι υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης και τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων με τα συριακά διαβατήρια που έχουν κλαπεί από το Ισλαμικό Κράτος.

«Ολοι στην Ευρώπη, ακόμη και στη Γαλλία έκλεισαν τα μάτια τους στην εξέλιξη των Σαλαφιστών», πρόσθεσε ο Βαλς ο οποίος αρνήθηκε να επικρίνει τις υπηρεσίες ασφαλείας του Βελγίου.

Ωστόσο ο Βαλς κατηγόρησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την αναβολή της τελικής ψηφοφορίας επί των νέων κανόνων ασφαλείας για τους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ