Το πιο αισθησιακό tango από τον Αργεντίνο μετρ Gustavo Russo στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο αισθησιακό tango από τον Αργεντίνο μετρ Gustavo Russo στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Gustavo Russo Company παρουσιάζει τις αισθησιακές χορογραφίες Tango Seduccion και Tango Revolucion 20 με 25 Απριλίου Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Gustavo Russo είναι ο πιο γνωστός και διεθνώς καταξιωμένος χορευτής Τάνγκο και ένας από τους καλύτερους χορογράφους παγκοσμίως. Επί σκηνής εντυπωσιακές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές, αισθησιακές δαντέλες και φλογερά βήματα με συνοδεία τις αργεντίνικες μελωδίες και μια φωνή που αφηγείται με πάθος μικρές, αλλά έντονες, ερωτικές ιστορίες.

Το πιο αισθησιακό tango από τον Αργεντίνο μετρ Gustavo Russo στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Πλαισιωμένος από διακεκριμένους χορευτές, ο Gustavo Russo ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να παρουσιάσει τον πιο αισθησιακό χορό όλων των εποχών, το Αργεντίνικο Τάνγκο, σε μία παράσταση για τους λάτρεις του χορού.
Γνωστός πλέον και αγαπητός στο ελληνικό κοινό, αφού έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τις παραστάσεις του στην Τεχνόπολη και στο Θέατρο Badminton, υπόσχεται και πραγματοποιεί ένα σαγηνευτικό θέαμα γεννημένο από την φωτιά του πάθους και την έκρηξη του έρωτα.

Το πιο αισθησιακό tango από τον Αργεντίνο μετρ Gustavo Russo στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι πρωταγωνιστές ξεδιπλώνουν επί σκηνής, βήμα προς βήμα το Αργεντίνικο Τάνγκο, από την γέννηση του μέχρι σήμερα. Όλες οι τεχνοτροπίες που αναπτύχθηκαν τον ένα και πλέον αιώνα ζωής του ξετυλίγονται σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που έχει χαρακτηριστεί από όσους το έχουν παρακολουθήσει ως «μοναδικό». Ο Gustavo Russo αντλεί υλικό από την παράδοση, το οποίο δένει, όμως, αρμονικά με νέες ιδέες και θέματα, συνδυάζοντας τεχνικές από διαφορετικά είδη χορού – παραδοσιακό τάνγκο, μοντέρνο χορό και κλασικό μπαλέτο.

Το πιο αισθησιακό tango από τον Αργεντίνο μετρ Gustavo Russo στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Γεννημένος στο Μπουένος Αίρες το 1970 ο Gustavo Russo, ήδη από τα 18 του είχε κερδίσει τον τίτλο ενός από τους πλέον υποσχόμενους tango χορευτές στον πλανήτη.

Tango Seduccion και Tango Revolucion 20 με 25 Απριλίου Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ