Ποια είναι η γυναίκα-σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η γυναίκα-σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα με κίτρινο σακάκι, ξεσκισμένη μπλούζα και βλέμμα σε απόγνωση έγινε το σύμβολο της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες, με το διπλό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε 34 άτομα.

Ποια είναι η γυναίκα-σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πρόκειται για την Ινδή, με καταγωγή από τη Βομβάη, Nidhi Chaphekar, αεροσυνοδό της εταιρείας Jet-Airways και μητέρα δύο παιδιών.

Η Nidhi εργάζεται ως αεροσυνοδός εδώ και δεκαπέντε χρόνια και βρισκόταν στο αεροδρόμιο για ένα ακόμα ταξίδι με την εταιρεία της προς το Νιούαρκ των ΗΠΑ. Μετά την επίθεση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και όπως έγινε γνωστό είναι καλά στην υγεία της, αν και πολύ σοκαρισμένη με όσα είδε.

Μάλιστα, για εκείνη δημιουργήθηκε και το hastag #PrayForNidhi για όσους θέλησαν να προσευχηθούν για εκείνη και να της συμπαρασταθούν.

Ποια είναι η γυναίκα-σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποια είναι η γυναίκα-σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αλλά και λίγη συνωμοσιολογία

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν στο Παρίσι πολλά αμερικανικά σάιτ είχαν παρουσιάσει μια μυστήρια κοπέλα που είχε εμφανιστεί και στις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Aurora και στην Βοστόνη των ΗΠΑ.

Η είδηση αυτή αμφισβητήθηκε από πολλούς ότι δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια και από κάποιους με οργισμένο τρόπο ότι προσβάλλονταν τα θύματα των επιθέσεων, αλλά σε πολλούς άλλους είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Τώρα με την καινούργια τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών πάλι πολλά ξένα σάιτ αναφέρθηκαν ξανά σε αυτή την μυστήρια κοπέλα που την παρουσιάζουν πάλι σε πρώτο πλάνο μετά την τραγωδία της επίθεσης.

Ποια είναι η γυναίκα-σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ποια είναι η γυναίκα-σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ