Αλεξιάδης: Οι δημοσιογράφοι με τα montblanc παραποίησαν την δήλωσή μου ότι έρχονται τα χειρότερα - iefimerida.gr

Αλεξιάδης: Οι δημοσιογράφοι με τα montblanc παραποίησαν την δήλωσή μου ότι έρχονται τα χειρότερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, απάντησε στην Βουλή σχετικά με την δήλωση του πως «τελείωσαν τα άσχημα και έρχονται τα χειρότερα» δείχνοντας ως υπεύθυνους τους δημοσιογράφους για την «παραποίηση των λεγομένων του».

Όπως είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής, «Εντύπωση δεν προκαλεί η στάση ορισμένων ΜΜΕ και δημοσιογράφων αλλά ότι βουλευτές υιοθετούν την παραποίηση των πρακτικών της βουλής, της πραγματικότητας. Είναι σαφές τι είπα στη βουλή, είναι σαφές ότι αναφερόμουν στην φορολογική ιστορία του τόπου, στο παρελθόν, σε αυτό που δεν έχει σχέση με αυτό που κάνει η κυβέρνηση».

«Είναι σαφές τι ήθελε να κάνει η μονταζιέρα όταν παραποίησε τις δηλώσεις μου» τόνισε ο κ. Αλεξιάδης και αναφέρθηκε στους «δημοσιογράφους με τα montblanc».

«Την Παρασκευή η διαπλοκή δεν ήθελε να παίξει αυτό σαν είδηση και βρήκε τη δήλωση αυτή για να δημιουργήσουν πρόβλημα» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ