Καρχιμάκης: Μνημείο αντιφάσεων η ομιλία Σαμαρά - iefimerida.gr

Καρχιμάκης: Μνημείο αντιφάσεων η ομιλία Σαμαρά

Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, υποστήριξε πως «αποτελεί μνημείο αντιφάσεων».

Η δήλωση του κ.Καρχιμάκη:

«Ο κ. Σαμαράς, στηρίζει τη νέα κυβέρνηση της χώρας, αλλά χαρακτηρίζει την συμμετοχή της ΝΔ, συμβολική! Μετέχει με κορυφαία στελέχη του κόμματος του στη νέα κυβέρνηση, αλλά δεν συγκυβερνά! Θέλει η κυβέρνηση να πετύχει τους στόχους της αλλά διαφωνεί με την πολιτική της! Ψηφίζει τους όρους της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αλλά δεν δέχεται το περιεχόμενο της!

Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε σύγχυση. Είναι, επιτέλους, ώρα να κατανοήσει ότι πρέπει να ξεφύγει από τις σκοπιμότητες και τον πολιτικό του μικρόκοσμο γιατί προέχει η σωτηρία και το μέλλον της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να αντλήσει διδάγματα από τη στάση του Γ. Παπανδρέου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ