Πέμπτη στις 14:00 - Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης - iefimerida.gr

Πέμπτη στις 14:00 - Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε. Το μεσημέρι της Πέμπτης, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, με στόχο να βρεθεί η λύση για μια κοινή συμφωνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση των τριών ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Σταύρο Κοντονή. Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 14:00, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης θα βρεθούν μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να γίνει μια προσπάθεια σύμπλευσης για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου, «στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, “κοινές γραμμές” στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος».

Από το Υπουργείο τονίζεται πως ««η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ’ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος».

Στο «ραντεβού» δεν θα βρεθεί τελικά αφού επιμένει στην αρχική του απόφαση, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός δεν θα εκπροσωπηθεί από κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ