Μητσοτάκης για επιθέσεις στις Βρυξέλλες: Οι σκέψεις μας στα θύματα και στις οικογένειές τους - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για επιθέσεις στις Βρυξέλλες: Οι σκέψεις μας στα θύματα και στις οικογένειές τους

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα συμπαράστασης προς τις Βρυξέλλες έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε αεροδρόμιο και σταθμούς μετρό.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης για επιθέσεις στις Βρυξέλλες: Οι σκέψεις μας στα θύματα και στις οικογένειές τους | iefimerida.gr 0

Αργότερα, σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «στυγνές δολοφονικές επιθέσεις», που είναι χτύπημα, όχι μόνο τις Βρυξέλλες, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

«Οι στυγνές δολοφονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες είναι χτύπημα σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Είναι χτύπημα και στην Ελλάδα. Υπογραμμίζουν με τραγικό τρόπο τις μεγάλες απειλές και προκλήσεις μιας δύσκολης εποχής», τόνισε σε μήνυμά του μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη βελγική πρωτεύουσα, ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η πάταξη της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών είναι ζωτική ανάγκη και προτεραιότητα όλων των ευρωπαϊκών κρατών. Οφείλουμε, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, να κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε - και στην πατρίδα μας - τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης: Την ασφάλεια και την ελευθερία», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ