Ταξίδι με αερόστατο σε 48 πολιτείες - Εκανε ρεκόρ μέσα σε 33 ημέρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ταξίδι με αερόστατο σε 48 πολιτείες - Εκανε ρεκόρ μέσα σε 33 ημέρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ιδιαίτερο ταξίδι θέλησε να πραγματοποιήσει ο Αντριου Χόλι σπάζοντας παράλληλα και το προηγούμενο ρεκόρ. Ταξίδεψε με αερόστατο σε 48 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής καλύπτωντας 15,000 μίλια σε διάστημα 33 ημερών.

Ο 42χρονος Βρετανός, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας κατασκευής αερόστατων. Ο ίδιος έχει φυσικά μεγάλη εμπειρία στο χειρισμό τους και αυτό τον βοήθησε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο το οποίο κρατούσε από την ημέρα που άρχισε να ασχολείται με τα αερόστατα.

Ταξίδι με αερόστατο σε 48 πολιτείες - Εκανε ρεκόρ μέσα σε 33 ημέρες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ξεκίνησε από την Αριζόνα και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος η θέα σε πολλές από τις πτήσεις του ήταν αφοπλιστική. Ωστόσο δεν ήταν μόνος. Σε όλη την προσπάθειά του είχε μαζί του έναν μετεωρολόγο, ο οποίος τον ενημέρωνε για τις καιρικές συνθήκες προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Ταξίδι με αερόστατο σε 48 πολιτείες - Εκανε ρεκόρ μέσα σε 33 ημέρες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Είδα τα πάντα. Από τα σύνορα στο Μεξικό μέχρι τον Καναδά. Ηταν μια μοναδική εμπειρία» τόνισε ο Χόλι, ο οποίος παραδέχθηκε πως κοιμόταν μόλις τέσσερις ώρες την ημέρα για να καταφέρει τον στόχο του.

Ταξίδι με αερόστατο σε 48 πολιτείες - Εκανε ρεκόρ μέσα σε 33 ημέρες [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδι αερόστατο Βρετανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ