Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική ομάδα - Με το βλέμμα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου - iefimerida.gr

Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική ομάδα - Με το βλέμμα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποτυχία πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 διατηρεί βαρύ το κλίμα τις τάξεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία της με στόχο το Μουντιάλ της Ρωσίας και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ήταν ο εκλεκτός της ΕΠΟ προκειμένου η Εθνική να αφήσει πίσω της την αποτυχία πρόκρισης στο EURO της Γαλλίας. Ο Γερμανός ξεκινά από σήμερα ουσιαστικά την προετοιμασία ενόψει των δύο φιλικών αγώνων με Μαυροβούνιο και Ισλανδία στις 24 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, παιχνίδια τα οποία αποτελούν τις πρώτες δοκιμές ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Η συγκέντρωση της Εθνικής Ομάδας έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στις 20:00 με τον Μίκαελ Σκίμπε να περιμένει την αγωνιστική ετοιμότητα του Στέφανου Καπίνο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που έχει κληθεί στην αποστολή από τον Γερμανό τεχνικό, τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα θα φανεί σε τι κατάσταση είναι.

Αν δεν καταφέρει να προπονηθεί και να αγωνιστεί, τότε στη θέση του θα κληθεί πιθανότατα ο Βελλίδης του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ