Σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι γιατί του φώναζε - iefimerida.gr

Σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι γιατί του φώναζε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 30χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα του με κουζινομάχαιρο επειδή όπως είπε είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς. Στις 28 Οκτωβρίου, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε μόνη, στην οδό Μ. Μαυρογένους 9 στη Νίκαια, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος άγρια δολοφονημένη μια 50χρονη γυναίκα, η οποία έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι κουζίνας.

Ύστερα από έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, η ανθρωποκτονία εξιχνιάστηκε και όπως αποδείχθηκε δράστης είναι ο 30χρονος γιος της, που το είχε σκάσει από τις φυλακές της Άμφισσας.

Ο δραπέτης εντοπίστηκε χθες στην Ομόνοια και λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι νωρίτερα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ