Γεννηματά: Είναι ώρα να υπερβούμε τους εγωισμούς και να τελειώσουμε την εποχή της πολυδιάσπασης του χώρου - iefimerida.gr

Γεννηματά: Είναι ώρα να υπερβούμε τους εγωισμούς και να τελειώσουμε την εποχή της πολυδιάσπασης του χώρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι ώρα ευθύνης για όλους, είναι ώρα να υπερβούμε τους εγωισμούς μας και να τελειώσουμε την εποχή της πολυδιάσπασης του χώρου» τόνισε η Φώφη Γεννηματα μιλώντας σήμερα στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ.

«Ο λαός μας έχει ανάγκη από ένα πολιτικό big bang ελπίδας» σημείωσε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό, αλλά και την οικονομία, κάνοντας λόγο για νέα θύελλα από φόρους, «και όποιος αντέξει».
«Αντιμετωπίζουμε όμως και μια άλλη ιδιαίτερα επικίνδυνη πτυχή της κυβερνητικής πολιτικής. Την προσπάθεια επιβολής καθεστωτικών λογικών. Τη δημιουργία ενός 'συστήματος ΣΥΡΙΖΑ' , που στηρίζεται σε παρεμβάσεις σε δικαστικούς λειτουργούς, στην υπονόμευση των ανεξάρτητων αρχών, στην έφοδο στο κράτος, στις νέες πελατειακού τύπου σχέσεις με συμφέροντα, στην πάση θυσία τακτοποίηση 'ημετέρων'» είπε και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κα. Θάνου λέγοντας «Ιδιαίτερα προκλητική ήταν η επιστολή που έλαβα από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, η οποία επιχείρησε να παρέμβει στο κοινοβουλευτικό μας έργο. Η κ. Θάνου ενώ δεν έπραξε κάτι για τον περιορισμό των απαράδεκτων κυβερνητικών παρεμβάσεων στην Δικαιοσύνη, επιχειρεί να περιορίσει την κριτική για τις ενέργειές της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ