Μπήκαν σε σπίτι και απείλησαν με μαχαίρι το παιδί της οικογένειας - iefimerida.gr

Μπήκαν σε σπίτι και απείλησαν με μαχαίρι το παιδί της οικογένειας

κακοποιοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ εισβολών σε σπίτια από ληστές που απειλούν τους ενοίκους με μαχαίρια. Στιγμές τρόμου έζησε ένας δωδεκάχρονος, όταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι στην περιοχή του Καπανδριτίου, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις οπλισμένους άνδρες.

Οι τρεις δράστες εισέβαλαν ανενόχλητοι από την πόρτα του σπιτιού, κρατώντας μαχαίρια και πιστόλια, ακινητοποίησαν τον 12χρονο πριν προλάβει να κάνει την παραμικρή κίνηση και για αρκετή ώρα αλώνιζαν μέσα στο σπίτι, καταφέρνοντας τελικά να πάρουν χρήματα και χρυσαφικά.

Το ευτύχημα είναι ότι οι τρεις άνδρες έφυγαν χωρίς να πειράξουν τον 12χρονο, ο οποίος σε κατάσταση σοκ, αφού αποχώρησαν, ενημέρωσε τους γονείς του. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όμως ήταν πλέον αργά καθώς οι ληστές είχαν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη δεύτερη περίπτωση δυο ληστές οπλισμένοι με μαχαίρια μπήκαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα και του πήραν το πορτοφόλι.
Στις 3:30 περίπου τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου ενός ζευγαριού και αφού τους απείλησαν με μαχαίρια πήραν ό,τι χρήματα βρήκαν και έφυγαn.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ