Σαμαράς: «Eκλογές, αυτοδυναμία και μετά αλλαγές στο Μνημόνιο» - iefimerida.gr

Σαμαράς: «Eκλογές, αυτοδυναμία και μετά αλλαγές στο Μνημόνιο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ανησυχούν για τις εξελίξεις μετά την συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση Παπαδήμου θα επιχειρήσει να στείλει ο κ. Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του στη 1 μετά το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα επιμείνει ότι το κόμμα του συνεχίζει την μάχη για τις εκλογές και την αυτοδυναμία και ότι η στάση απέναντι στο Μνημόνιο δεν αλλάζει.

Ο κ. Σαμαράς θα απευθυνθεί κυρίως στα στελέχη που ανήκουν στον πυρήνα της Λαϊκής Δεξιάς επισημαίνοντας ότι το κυβερνητικό σχήμα στο οποίο συμμετέχει η Ν.Δ. είναι μια «μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού».

Θα υπενθυμίσει μάλιστα ότι από το περασμένο καλοκαίρι που οι συνθήκες ήταν καλύτερες από σήμερα είχε συμφωνήσει για μια κυβέρνηση μεταβατικής φύσεως υπό άλλο πρωθυπουργό αλλά τότε είχε κάνει πίσω την τελευταία στιγμή ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Με έμφαση θα αναφερθεί στους στόχους που πέτυχε το κόμμα του, δηλαδή, η απομάκρυνση του κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, η ματαίωση του δημοψηφίσματος, η έναρξη της διαδικασίας για πρόωρες εκλογές και το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του για το ζήτημα της υπογραφής που του ζητείται από τις Βρυξέλλες για το πρόγραμμα των επόμενων χρόνων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν πρόκειται να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ