Αγριο ξύλο στις κερκίδες - Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε οπαδούς της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο στις κερκίδες - Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε οπαδούς της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπαδοί της Λίβερπουλ λίγο πριν την λήξη του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψωσαν μια σημαία της ομάδας τους μέσα στην κερκίδα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να σημειωθούν άγρια επεισόδια, τα οποία αδυνατούσαν να σταματήσουν οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου.

Η αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Europa League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ, ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή σύγκρουση των δύο πιο επιτυχημένων συλλόγων της Αγγλίας.

Η αντιπαλότητα οδήγησε όμως σε άγρια επεισόδια στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ» ενώ η κατάσταση εκτροχιάστηκε όταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων άρχισαν να φωνάζουν «Μόναχο, Μόναχο» θυμίζοντας στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του συλλόγου.

Αγριο ξύλο στις κερκίδες - Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε οπαδούς της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ