Euroleague: Νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Euroleague: Νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψάχνει μόνο τη νίκη σήμερα απόψε κόντρα στην Ζαλγκίρις (21:45, NS3) προκειμένου να μην αποκλειστεί από τα πλέι-οφ της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός είναι με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Μπάμπεργκ στη Γερμανία έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του στο Top-16 και πλέον οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν το απόλυτο νικών για να πάρουν την πρόκριση στα πλέι-οφ.

Οι Λιθουανοί μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν επικρατήσει εντός έδρας με 20 πόντους διαφορά και σήμερα θα αναζητήσουν τη νίκη προκειμένου να μη χάσει και μαθηματικά τις ελπίδες της για πρόκριση.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ-Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Πιοτέρ Παστούσιακ (Πολωνία)


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ζαλγκρις καουνας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ