Ρήγας: Καταλαβαίνει και ο Καμμένος ότι δεν πρέπει να δώσουμε τόση σημασία στο ατόπημα Μουζάλα - iefimerida.gr

Ρήγας: Καταλαβαίνει και ο Καμμένος ότι δεν πρέπει να δώσουμε τόση σημασία στο ατόπημα Μουζάλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το…δρόμο της εκτόνωσης δείχνει και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, αναφορικά με την «υπόθεση Μουζάλα», υπογραμμίζοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι αρραγής και η κυβέρνηση έχει ορίζοντα τετραετίας.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στον real fm, αν θα μείνει στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, απάντησε: "εμείς εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός (σ.σ ο κ. Μουζάλας) και τιμάει και τη χώρα και την κυβέρνηση. Δεν πρέπει να δώσουμε τόση σημασία (σ.σ στο λεκτικό ατόπημα) και νομίζω το καταλαβαίνει και ο Πάνος καμμένος αυτό και η ΚΟ των ΑΝΕΛ".

Η Ευρώπη οδηγείται σε αποσύνθεση
Μιλώντας για τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, ο κ. Ρήγας ανέφερε πως αν η Ευρώπη δεν βρει λύση και " οδηγηθεί άλλο δρομολόγιο, χάνονται οι αξίες και δεν θα έχουμε όπως την ξέραμε. Η Ευρώπη οδηγείται σε αποσύνθεση, αν οι ηγέτες φανούν αντάξιοι των περιστάσεων".
Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση στην Ειδομένη, είπε πως η κυβέρνηση έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν, επιμένοντας ότι οι πρόσφυγές πρέπει να πειστούν να μετακινηθούν από εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ