Η νέα μόδα στα πάρτι -Ηρθε το όπλο-σαμπάνια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η νέα μόδα στα πάρτι -Ηρθε το όπλο-σαμπάνια [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εταιρεία στο Μιάμι των Ηνωμένων Πολιτειών θέλησε να πάει την ευχαρίστηση της σαμπάνιας ένα βήμα πιο μακριά. «Εριξε» στην αγορά το πρώτο όπλο-σαμπάνια, το οποίο γίνεται ήδη ανάρπαστο στα πάρτι της υψηλής κοινωνίας.

Ο Τζέρεμι Τουίτου ήταν ο εμπνευστής αυτής της ιδέας, ο οποίος ήρθε να αλλάξει τους ρυθμούς των ξέφρενων πάρτι. Εκεί όπου η σαμπάνια ρέει άφθονη, ο Τουίτου, «έριξε» στη νύχτα ένα ακόμη δημιούργημα που τείνει να γίνει μόδα μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Το «Champagne Gun» είναι μια δημιουργία γαλλικής εταιρείας, η οποία ονομάζεται Extra-Night και ο Τουίτου είναι ο άνθρωπος που το εισήγαγε στην Αμερική. Ο Τουίτου προμηθεύει κλαμπ και εταιρείες που διοργανώνουν πάρτι, με αλκοόλ, χορευτές, χορεύτριες, φωτορυθμικά και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για να διασκεδάσει ο κόσμος. Θεωρείται ο πρώτος που έφερε την μόδα με τα Sparklers πάνω στα μπουκάλια στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία στη συνέχεια πέρασε στην Ευρώπη και τα τελευταία δύο χρόνια έψαχνε κάτι άλλο εντυπωσιακό που να έχει να κάνει φυσικά πάλι με τα μπουκάλια σαμπάνιας.

Η νέα μόδα στα πάρτι -Ηρθε το όπλο-σαμπάνια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ετσι ανακάλυψε το όπλο-σαμπάνια, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για ένα ξέφρενο μπουγέλο αλλά με έναν ειδικό χειρισμό μπορεί απλά να σερβίρει τη σαμπάνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα Magnum μπουκάλι με το κόστος του να ανέρχεται στα 459 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οπλο σαμπανια πάρτι κλαμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ