Europa League: Η Λίβερπουλ το «αφεντικό», πρόκριση για Σεβίλλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Η Λίβερπουλ το «αφεντικό», πρόκριση για Σεβίλλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λίβερπουλ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε γρήγορα και με το 1-1 μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League.

Επίσης, η Σεβίλλη πολύ άνετα με το 3-0 επί της Βασιλείας προκρίθηκε, όπως και η Σπάρτα Πράγας (0-3) μέσα στο «Ολίμπικο» επί της Λάτσιο. Η Ντόρτμουντ κέρδισε και μέσα στο Λονδίνο την Τότεναμ (1-2) και προκρίθηκε πανηγυρικά, ενώ Βιγιαρεάλ (0-0), Μπιλμπάο (2-1), Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-0) πέρασαν με την... βοήθεια του πρώτου ματς που είχαν κερδίσει κόντρα σε Λεβερκούζεν, Βαλένθια και Αντερλεχτ αντίστοιχα.

Η Μπράγκα έκανε την ανατροπή και μετά την ήττα της στην Τουρκία κέρδισε άνετα 4-1 την Φενέρ και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ετσι, προκρίθηκαν στους «8» του Europa League: Βιγιαρεάλ, Σπάρτα Πράγας, Μπιλμπάο, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Σεβίλλη, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπράγκα.

Tα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ Europa League Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ