Εξωπραγματική πρόταση της Τσέλσι για Μανωλά – 40 εκατ. δίνει στη Ρόμα - iefimerida.gr

Εξωπραγματική πρόταση της Τσέλσι για Μανωλά – 40 εκατ. δίνει στη Ρόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Μανωλάς δεν αποτελεί μόνο έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά αποδεικνύεται πως βρίσκεται πολύ ψηλά στην ευρωπαϊκή ιεραρχία. Αυτό έρχεται να αποδείξει το ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία είναι διατεθειμένη να καταθέσει 40 εκ. ευρώ στη Ρόμα για να τον αποκτήσει.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Il Tempo» αναφέρει πως η Τσέλσι αναζητεί νέο «αίμα» στο κέντρο της άμυνάς της και στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά βρίσκει τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μια βασική λύση για τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, η Ρόμα δεν είναι δεδομένο πως θα δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία της αφού ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την παραμονή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και ένας εξ' αυτών είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μάλιστα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 με τους «τζιαλορόσι».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του διεθνούς Έλληνα αμυντιού παίζει στο ρεπορτάζ αγγλικών συλλόγων και σίγουρα θα απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι, όχι μόνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Εξωπραγματική πρόταση της Τσέλσι για Μανωλά – 40 εκατ. δίνει στη Ρόμα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μανωλάς Ρομά Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ